Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Yhdistyksemme tukimuodot Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat:

Oppimateriaalituki: Tuemme toisen asteen opiskelijoita (alle 18-vuotiaiden) oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi.

Harrastustuki: Tuemme lasten (alle 18-vuotiaiden) harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna.

Salon yhdistykseltämme on mahdollista hakea avustusta, jos lapsiperheen taloudellinen tilanne on heikko esim. yksinhuoltajuuden, työttömyyden, sairastumisen tms. vuoksi.

Oppimateriaali- ja harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien vapaaehtoistyön sekä taloudellisten resurssien puitteissa. Tuen tarkoituksena on edistää lapsen yhdenvertaisuutta antamalla mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeen tai osallistua edes yhteen harrastukseen.

 • Avustusta voivat hakea ainoastaan salolaiset lapset, nuoret tai lapsiperheet
 • Lähetä hakemus postitse: Salon Pelastakaa Lapset ry,c/o Yhteisötalo Vinski, Tehdaskatu 13, 2 krs. 24100 Salo
 • Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti
 • Summa määräytyy aina tapauskohtaisesti
 • Tukea ei makseta rahana hakijalle
 • Avustusten myöntämiseen ja vastaanottamiseen kuuluu henkilökohtainen tapaaminen yhteyshenkilön kanssa toimistollamme Vinskissä (Tehdaskatu 13).

Tarkistattehan, että ajantasaiset yhteystietonne (koko nimi, osoite, puhelinnumero) löytyvät hakemuksesta!

Tiedustelut: salonpela@gmail.com

HAKUAJAT 2020:

Harrastustuki: 20.11.2019-31.1.2020 (Käsittely helmikuussa 2020); 15.3.-30.4.2020 (Käsittely toukokuussa); 1.9.-30.9.2020 (Käsittely lokakuussa)

 

Oppimateriaalituki (ammattiin opiskelevat sekä lukiolaiset): ; 15.3.-30.4.2020 (Käsittely toukokuussa); 1.9.-30.9.2020 (Käsittely lokakuussa)

 

***Yhdistyksen kesätauko 1.6.2020-31.7.2020***

***Yhdistyksen talvitauko 1.12.2020-31.1.2021***

 

 

Jos jokin askarruttaa, voit aina lähettää meille sähköpostia salonpela@gmail.com

Hakuohjeita:

Jos täytät hakemuksen sähköisesti, tallenna se ensin omalle koneellesi, avaa se sitten ja ala täyttää. Muutoin tiedot eivät tallennu. Voit myös tulostaa hakemuksen, täyttää käsin ja skannata sen sähköpostin liitteeksi.

Oppimateriaalituki -hakemus

 • Lähetä hakemus postitse Salon Pelastakaa Lapset ry c/o Yhteisötalo Vinski,  Tehdaskatu 13, 2.krs, 24100 Salo
 • Liitä mielellään mukaan opon/opettajan/rehtorin tai muun tahon ”suosituskirje”
 • Yhteyshenkilö on yhteydessä käytännön asioista ja sopii tapaamisen toimistollemme
 • Mikäli olet mukana Eväitä Elämälle-ohjelmassa, ole aina yhteydessä yhdistykseen 31.7. mennessä! Lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen selvitys siitä, jatkuuko tuen tarve

Harrastustuki -hakemus

 • Täytä jokaisesta hakijasta oma hakemuslomake (yksi harrastus/hakija). Yksi lapsi voi saada tukea enintään kolmen (3) vuoden ajan.
 • Harrastuksen tulee olla ohjattua sekä säännöllistä
 • Lähetä hakemuslomake postitse Salon Pelastakaa Lapset ry c/o Yhteisötalo Vinski, Tehdaskatu 13, 2.krs, 24100 Salo
 • Yhteyshenkilö on yhteydessä ja sopii käytännön asioista ja tapaamisesta.

Huom! Harrastustukea ei makseta suoraan esim. urheiluseuralle. Jos tuki on jo myönnetty hakijalle, voidaan maksaa seuran tilille hakijan nimellä kirjoitettu lasku. Seura ei siis voi hakea yhdistykseltä harrastustukea, mutta voi toki avustaa hakuprosessissa ja esim. ohjaajat/valmentajat voivat suositella hakijaa!

Tukea ei makseta jälkikäteen hakijan tilille.