Vuoden Lapsellinen Teko – diplomi

Haluamme myöntää Vuoden Lapsellinen Teko- diplomin yksittäiselle henkilölle tai toimijataholle, ketä on edistänyt paikallisesti lapsen oikeuksia, lasten ja nuorten hyvinvointia ja osallisuutta tämän vuoden aikana Salon Seudulla.

Hallitus valitsi seuraavat loppuäänestykseen:

– Ruokakassi apu – Salon kaupunki

Ruokakassien jako koronakeväänä: Salon kaupunki tarjosi etäkoulun aikana kattavan ruokakassin tai vaihtoehtoisesti koululta lounaan. Mikä oli hieno kädenojennus sekä helpotus perheille äkillisessä ja yllättävässä tilanteessa.

– Erityisopettaja Sanna Kauppinen

Sanna työskentelee Tupurin koulussa erityisopettajana. Vuoden jokaisena päivänä hän tekee työnsä suurella sydämellä ja hän on jokaisessa tilanteessa aina läsnä. Rauhallinen, ymmärtäväinen sekä pitkäjänteinen työskentelyote näkyy tässä ihanassa erityisopettajassa ja jokaisen oppilaan on helppo mennä hänen puheillensa missä tahansa asiassa.

Prismaliiga – Salon Palloilijat ry

Salon Palloilijat liikuttavat kaksi kertaa viikossa keväästä syksyyn satoja lapsia ja osallistaa samalla nuoria pelinohjaajia. Matalan kynnyksen hauskaa sekä mukavaa liikkumista, yhdessäoloa ja oppimista.

– Salon liikuntapalvelut, ulkoilmatapahtumat.

Salon liikuntapalveluiden ulkoilmatapahtumat ( esim. Rosvoluolaretki, syysloman teemapäivät. ) Koko perheen yhteistä tekemistä tukevia tempauksia, maksutonta lähiympäristön hyödyntäviä kivoja aktiviteettejä.

MLL isä- lapsikerho

” Siellä nauretaan isien kanssa niin kovin, että lopulta kaikkia sattuu vatsaan.” Erään ihanan 5-vuotiaan perustelu.

Äänestä täällä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=hrwyq_ISOEuyYsV3WYLiQWyAhZIhQTZJoCSvgnIaMuFURENGWkRCNFFBRjJBS0I3UTNTSFg5U1Q3Ui4u

Äänestysaika 18.11-22.11.2020