Vapaaehtoiseksi Salon Lapsiystävällinen tila-toimintaan?

Olemme käynnistäneet lokakuussa LYT eli Lapsisystävällinen Tila-toimintaa Halikon vastaanottokeskuksessa Märynummella ja tarvitsemme vapaaehtoisia! Vapaaehtoisena annat aikaasi kerran viikossa 2h vastaanottokeskuksessa asuville lapsille yhdessä toisten vapaaehtoisten kanssa. Yksin sinun ei tarvitse touhuta, vaan pidämme LYTiä porukalla eikä kielivaatimuksia ole. Pääasia että olet läsnä ja kiinnostunut viettämään aikaa lasten kanssa! Toimintaa on suunniteltu vuoden  2022 loppuun, mahdollisuuksien mukaan pitempään. Tarkemmat LYT-aikataulut sovitaan vapaaehtoisten kesken.

Mikä on lapsiystävällinen tila? Tutustu ja ilmoittaudu merkitykselliseen vapaaehtoistehtävään alla olevasta linkistä!

https://www.pelastakaalapset.fi/tule-vapaaehtoiseksi/ryhdy-kriisivalmiuden-vapaaehtoiseksi/