Vapaaehtoiseksi Salon Lapsiystävällinen tila-toimintaan?

Olemme käynnistäneet lokakuussa LYT eli Lapsisystävällinen Tila-toimintaa Halikon vastaanottokeskuksessa Märynummella ja tarvitsemme vapaaehtoisia! Vapaaehtoisena annat aikaasi kerran viikossa 2h vastaanottokeskuksessa asuville lapsille yhdessä toisten vapaaehtoisten kanssa, niinä viikkoina jolloin se sinun aikatauluusi sopii. Yksin sinun ei tarvitse touhuta, vaan pidämme LYTiä porukalla eikä kielivaatimuksia ole. Pääasia että olet läsnä ja kiinnostunut viettämään aikaa lasten kanssa! Toimintaa on suunniteltu kesäkuun  2023 loppuun. Tarkemmat LYT-aikataulut sovitaan vapaaehtoisten kesken.

Mikä on lapsiystävällinen tila? Tutustu ja ilmoittaudu merkitykselliseen vapaaehtoistehtävään alla olevasta linkistä!

https://www.pelastakaalapset.fi/tule-vapaaehtoiseksi/ryhdy-kriisivalmiuden-vapaaehtoiseksi/