Ompas LYsTikästä!

LYT eli lapsiystävällinen tila toiminta alkoi lokakuussa Halikon vastaanottokeskuksessa Märynummella. Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi LYTiin! Vapaaehtoisena annat aikaasi kerran viikossa 2h kerrallaan vastaanottokeskuksen leikkitilassa niinä viikkoina, kun se sinun aikatauluusi sopii. Ajat sovimme aina vapaaehtoisten kesken. Yksin sinun ei tarvitse touhuta, vaan pidämme kerhoa porukalla. Kerhossa askarrellaan, pelataan, syödään välipalaa, joskus innostutaan laulamaankin. Ei kielivaatimuksia, pääasiallinen toimintakieli on suomi. Tällä hetkellä toimintaa on suunniteltu kesäkuun 2023 loppuun.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan https://www.pelastakaalapset.fi/tule-vapaaehtoiseksi/ryhdy-kriisivalmiuden-vapaaehtoiseksi/

Kommentteja niin vapareiden kuin lasten suusta:

”Olipa kivaa ja rentoa! Lapset on ihania ja ymmärrettiin toisiamme niin hyvin eleillä ja erityisesti hassuttelemalla!”

”Tuntui, että me tuotiin valoa vastaanottokeskuksen lasten arkeen. Ihan vaan olemalla yhdessä, pelailemalla ja herkuttelemalla eväitä!”

”Nuo liivit tarkoittaa, että jotain kivaa on tiedossa ja silloin on hyvä tunnelma”

”Kivointa on kaikki, ei ole mitään, mitä en haluaisi tehdä uudestaan”

Salon Lapsiystävällisen Tilan yhteyshenkilö Eva Castrén. Voit myös kysyä lisää sähköpostitse salonpela@gmail.com, Facebookin messengerissä (Salon Pela) tai Instagramissa (salo_pelastakaalapset_ry)!