Salon Pelastakaa Lapset ry juhli vuonna 2017 55-vuotista taivaltaan! Juhlaillalliselle oltiin yhdes Tärrelläs!

Illan pääroolissa olivat ravintola-alan opiskelijat,jotka tarjoilivat pöytiinherkullisen 3 ruokalajin illallisen! Ruuan lisäksi tarjoiltiin musiikkia,esiintyjiä sekä arpoja ja pelailua.

Osallistumalla tuettiin salolaisia lapsia, niin taloudellisesti kuin henkisesti. Illallinen mahdollisti opiskelijoille aidon juhlavan harjoittelutilanteen tulevaisuuden ammattilaisille. Kerättyjävaroja suunnataan oppikirjojen ja -materiaalien sekä läppäreitä hankintaan sekä harrastuskustannuksiin vähävaraisille salolaislapsille.

Muutamalle puheellekin varattiin aikaa. Tärrelläs olivat myös pianistitytöt sekä rytminen voimistelija Toini Antila. Katariina Lantto lauloi upeasti kaksi laulua. Loppuillan musisoinnista vastasi CC Cocktail. Pelan spelien parissa vierähti hetki jos toinen, kun kisailtiin leikkimielisesti.

On ilo olla jo 55-vuotias juuri sopivan ikäinen kokemustenkantaja,mutta yhä valmiina ja energinen oppimaan maailmanmuutosten pyörteissä uutta.

Ohjelmassa
17.30 juhlatilan ovet aukeavat
18.00 Alkumalja
18.15 Illallinen
Musiikkia
Ohjelmaa
Pelan spelit: kenen kohdalla nopeustutka pyörähtää huippulukemiin? Kuka naputtelee parhaimman tuloksen
23.30 valomerkki

Siirtyminen halutessa Asemakadulle Hometowniin jatkoille. Hometown oli valmistellut illanjatkajille Tärrelläs-drinkin.

Illalliskortit sai hankittua yhteistyökummpaniltamme Salon Citymarketin asiakaspalvelusta.

🍴Alkuun lohta kolmella tavalla, tillimajoneesia ja salaattia. Pääruoka (lihavaihtoehto): matalakypsennettyä härkää, tummaa timjamikastiketta, perunakakkua sekä sienipurjopaistosta tai Pääruoka (kalavaihtoehto): haudutettua kuhaa, ruohosipulivoikastiketta, perunakakkua ja sienipurjopaistosta. Jälkiruokana suklaabrownie ja vadelmasorbettia, kinuskia ja marenkia sekä tuoreita marjoja.

 

Yrityksillä ja yhteisöillä oli mahdollisuus sponsoroida tapahtumaa! Ilta yhdisti näppärästi pikkujoulut ja hyväntekeväisyyden!

K18
Tumma puku (siisti juhla-asu)


Illalliskortteja Salon Citymarketista 21.10 saakka!

Loppuillan rytmeistä huolehtii CC Cocktail

 

Yhteistyössä

Hometown